Online programma

MetOmdat® Lekker in je vel in 8 weken 

Investeer in kennis over voeding, beweging en rust

en val blijvend af zonder een dieet

Lekker in je vel programma

“Dieten, shakes, sapjes kuren. Alles werkte voor even, maar nooit voor lang. Nu voel ik mij beter dan ooit. Nooit meer het jojo-effect voor mij!”

Noor (32) 

“Iedereen zou dit moeten weten, hoe je op een gezonde manier, zonder dieet je kilo’s kunt verliezen. Wat heb ik mijzelf tekort gedaan al die jaren!”

Maryam (49)

MetOmdat® Lekker in je vel programma

In 8 weken blijvend gewicht verliezen en je weer energiek voelen. 

Het MetOmdat® lekker in je vel programma – is een compleet online programma MET persoonlijke begeleiding. Gedurende 8 weken doorloop je 8 modules en zet je makkelijke stappen op weg naar een fit, vitaal en energiek lichaam, met een gezond gewicht.

Ontdek hoe jij in 8 weken de basis voor een gezonde levensstijl legt, zodat jij je energie, humeur en het lichaam terugkrijgt, waar jij gelukkig van wordt. Het MetOmdat® Lekker in je vel programma gaat je daarbij helpen en zorgt door zijn unieke aanpak voor een blijvend resultaat.

Het team van MetOmdat® deelt alle kennis over een gezonde levensstijl, het neemt je mee waarom dit zo is en nog belangrijker hoe jij het in kleine stapjes kan toepassen. Zodat je niet langer meer een dieet hoeft VOL TE HOUDEN, maar dat je een gezonde levensstijl kunt OPBOUWEN.

Lekkerinjevel mockup

Het programma onder persoonlijke begeleiding van Chantal Eelen is maar 4 keer per jaar geopend.

We willen de groepen echt klein houden

Vol = Vol

Niet lekker in je vel

Je staat voor de spiegel en constateert dat je ongemerkt ieder jaar een beetje zwaarder bent geworden. Genadeloos is je innerlijke criticus. Volledige focus op je vetrandjes, cellulitis en je onderkin. Wanneer je beweegt ervaar je dat je niet meer strak in je vel zit. Steeds vaker betrapt je jezelf erop dat je alleen nog maar de negatieve dingen van jezelf ziet en benoemt.

Niets om aan te trekken. Het maakt toch niet uit wat je aan doet, het lijkt wel of niets meer lekker zit of mooi staat. Ook in het dagelijkse leven begint je lijf je tegen te werken. Je bent moe, voelt je futloos en van je zelfvertrouwen en conditie is nog maar weinig over.

Google de oplossing

Nog nooit ben je er zo klaar mee geweest, dit moet anders Lekker in je vel wil je je weer voelen. Je opent Google. Opzoek naar de oplossing. Een hele serie pagina’s over diëten, sapkuren, shakes en wonderpillen ontvouwt zich. 5 kilo afvallen per week, binnen een maand 10 kilo lichter. De beloftes liegen er niet om.

Vol goede moed begin je aan een dieet, je kunt het haast niet geloven wanneer je op de weegschaal staat. Het werkt! De kilo’s vliegen eraf. Na een maand ben je al 8 kilo kwijt. En nu volhouden.

Het werkt! Of…

Langzaam pak je je oude ritme weer op. Al snel merk je dat de verloren kilo’s weer terugkomen. Je vecht ertegen.  Om uiteindelijk gefrustreerd, boos en teleurgesteld weer de handdoek in de ring te gooien. Conclusie: dieet alweer mislukt.

Met alles wat je hebt, probeer je jouw lichaam te accepteren. Maar iedere keer dat je in de spiegel kijkt, blijft er iets aan je knagen. Waarom lukt het jou maar niet om blijvend gewicht te verliezen? Wat doe je verkeerd? Hoe stop je het eindeloze jojo-effect?

Voor Na
Als je niets verandert

Verandert er ook niets

Online en toch persoonlijk

Vanaf 11 mei 2022 ga ik 8 woensdagvonden live via Zoom (20:00u – 21:30u)  om alle kennis te delen over het opbouwen van een gezonde leefstijl.

Wil je het programma liever zelfstandig in je eigen tijd en tempo volgen klik dan hier.

Dit is ook interessant voor jou indien:

  • Jij goede voornemens hebt om af te vallen zonder een dieet;
  • Achter de oorzaak van je overgewicht wil komen;
  • Je al tijden aan het stoeien bent met een gezonde leefstijl en/of een stabiel gewicht;
  • Wanneer je meer energie wil, maar niet goed weet hoe je dit krijgt;
  • Als je al meerdere diëten hebt gevolgd, maar nu klaar bent om blijvend gewicht te verliezen;
  • Je al goed op weg bent, maar het maar niet lukt om de puntjes op de i te zetten;
  • Jij allemaal best weet hoe het moet, maar een stok achter de deur nodig hebt om het te implementeren.

En natuurlijk als je het leuk vindt om mij live te ontmoeten en dat ik jou kan helpen met vragen of onduidelijkheden rondom het opbouwen van een gezonde leefstijl en een gezond stabiel gewicht.

Weet je wat het is, ik weet precies hoe het voelt als je wel wilt, maar het niet lukt. Dat je door alle tegenstrijdige voedingsadviezen door de bomen het bos niet meer ziet. Dat je eigenlijk vooral opzoek bent naar zekerheid en professioneel advies en dat je iemand hebt, die je kunt vertrouwen, die jou helpt met jouw gezondheidsreis.

Vind jij dit interessant; dan nodig ik jou van harte uit voor de online sessies via Zoom.

“Ik kan het nog steeds niet geloven.

In 8 weken tijd dit resultaat!
Nog nooit heb ik zo lekker in mijn vel gezeten.”

Over Chantal

Mijn naam is Chantal Eelen en het is mijn missie om een revolutie in de evolutie te starten.
Om proactief in plaats van reactief met je gezondheid om te gaan en zo iedereen in Nederland fit, vitaal en energiek te maken.

Een aantal jaren geleden zat ik niet lekker in mijn vel. Dagelijks werd ik moe en futloos wakker, leefde op een koffie infuus en de weegschaal gaf een steeds hoger getal aan. Tot ik in 2016 mijn diepte punt bereikte en met een burn-out volledig uit balans thuis kwam te zitten.

Kracht van voeding

Ik voelde in iedere vezel van mijn lijf dat dit anders moest. En wel nu! Ik ontdekte de kracht van voeding en wat een gezonde levensstijl met je gezondheid en energiebeleving kan doen.

Door de regie weer terug te pakken is mijn leven compleet veranderd. Die kilo’s zijn er af, ik voel mij fit, vitaal en energiek. Daardoor ben ik zelfverzekerder en vrolijker geworden en mijn brein staat op scherp! Kortom ik zit weer lekker in mijn vel.

Ook jij kunt dit bereiken!
Wat je leeftijd ook is, pak de regie weer terug. Werk preventief aan je gezondheid. Val af en voel je energiek.

Met het MetOmdat® Lekker in je vel programma gaat het je zeker lukken!
Doe je mee?

Chantal Eelen
Haalbaar

“Bij MetOmdat® kennen we geen verboden voedingsmiddelen en hebben we ook geen streng sportregime. Wij geloven in de kracht van kennis

“Door alle marketingcampagnes voor verschillende soorten diëten zijn we haast gaan geloven dat minder eten en meer bewegen de enige manier is om van onze overtollige kilo’s af te komen. Bij MetOmdat® kijken we daar anders tegenaan”

“Gewichtstoename kan veel verschillende oorzaken hebben. En al die verschillende oorzaken vragen om op een andere manier benaderd te worden. Wil je succesvol afvallen dan is het belangrijk om eerst naar de oorzaken van je overgewicht te kijken.

Er bestaat geen kant en klaar voedings- of trainingsschema dat jou in één keer van al je overtollige kilo’s bevrijdt. Het is de kunst om eerst te kijken wat de diepere en onderliggende oorzaken van jouw overgewicht zijn.”

MetOmdat® Lekker in je vel programma

De inhoud van het MetOmdat® Lekker in je vel programma in een notendop

Week 1: Nulmeting 

Kan jouw lichaam vet verbranden? Na deze module weet jij hoe jij je lichaam uit de spaarstand krijgt. Leer je persoonlijke minimale en maximale calorie inname berekenen. Ook starten we met een grote nulmeting.

Week 2: Tem je oerbrein

Je gaat met je prachtig ontwikkelde brein aan de slag. Wie staat er bij jou eigenlijk aan het roer? Je oerbrein of je moderne mensenbrein? Ontdek hoe jij emotie eten en cravings onder controle krijgt.

Week 5: Ontspannen 

Ontspan! Het is een gezonde keuze. Hoe ga jij momenteel door het leven? Met je voet op het gas- of rempedaal? Om te begrijpen wat voor een effect stress op je lichaam en je gewicht heeft, nemen we je mee op reis naar je oergenen.

Week 6: Jezelf slank slapen 

Te weinig slaap heeft een negatief effect op je gewicht en je levensduur. Maar hoe weet je nou wat jouw slaapbehoefte is? Deze week gaan we aan de slag met een gezond slaapritme. Slaap jezelf fit, energiek en slank.

Week 3: Van mond tot kont 

Je bent wat je verteert. Een gezond gewicht en een energiek lichaam begint bij een gezonde spijsvertering. Je darmen worden niet voor niets je tweede brein genoemd. Optimaliseer je spijsvertering en breng je lichaam in balans.

Week 4: Voeden of vullen? 

Ben jij jezelf aan het voeden of vullen? Hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten moet je eigenlijk eten? Zijn alle vetten gezond? En val je echt af van een koolhydraat arm dieet? Krijg op al je voedingsvragen antwoord in week 4.

Week 7: In beweging 

Je hart pomp je bloed door je lichaam, maar welke pomp doet dit voor je lymfevocht? Als je lymfevatenstelsel niet goed werkt, kun je last krijgen van allerlei gezondheidsklachten, waaronder vocht vasthouden en een opgeblazen buik.

Week 8: Preppen en resetten 

Deze week leer je de basisvaardigheden om je eigen voedingsschema te maken. Zo ben je niet langer meer afhankelijk van voedingsschema’s van anderen. Ook is week 8 de start van de grote MetOmdat® reset week!

 

“Eerlijk gezegd was ik een beetje sceptisch.
Ik had al zoveel diëten geprobeerd.

Maar bij MetOmdat® pakken ze het totaal anders aan.
Van volhouden naar opbouwen.”

Voor na foto
Genoeg gelezen?

“Ik wil mij ook weer lekker in mijn vel voelen en schrijf mij vandaag nog in!”

 

Geef je nu op door een mailtje te sturen naar info@metomdat.nl

MetOmdat® Lekker in je vel programma

Zorg dat je er klaar voor zit, want elke week deel live via Zoom, alle kennis met jou om je doelen te behalen. En is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Webinar gemist? Geen probleem! De meetings worden opgenomen en ontvang je, samen met de werkbladen en een naslagwerk, via de mail om later rustig terug te kijken.

Zoom meeting

MetOmdat® Lekker in je vel prestaties

Als je niets verandert, verandert er niets. Je kunt nog zoveel programma’s volgen. Het is uiteindelijk belangrijk, dat je het implementeert in je leven.

Daarom hebben we voor iedere week meerdere prestaties, perfect passen bij de webinars, voor je klaar staan! Hierdoor kun je de lesstof echt gaan implementeren in je leven.

 

Prestaties
Er verandert niets

als je niets verandert

Voor iedereen die meer wil. Word dan MetOmdat® Inner Circle member en krijgt 24/7 toegang tot het online gezondheidsplatform van Nederland. Met één klik op de knop krijg je onbeperkt toegang tot alle kennis over een fit en vitaal lichaam met een gezond gewicht.

MetOmdat® Inner Circle member worden?
Klik dan hier

Bij MetOmdat® doen we het anders

“Omdat je bij ons geen kant-en-klaar afslank programma voorgeschoteld krijgt, maar een uniek, compleet leefstijl programma, voor een duurzaam resultaat”

Meld je vandaag nog aan door een mailtje te sturen naar

info@metomdat.nl

 

Door je aan te melden ontvang je de Zoom link en krijg je toegang tot de online meetings

Zo voel jij je binnen 8 weken
weer lekker in je vel!

 

Omdat we iedereen een goede start van het nieuwe jaar wensen is het MetOmdat® Lekker in je vel programma alleen deze maand voor de prijs van

€150,-

i.p.v. €350,-

Wil jij 24/7 onbeperkt toegang tot het volledige MetOmdat® online gezondheidsplatform
 Leeromgeving | Personal training studio | Kookstudio | Forum | community

 

Word dan MetOmdat® Inner Circle Member voor maar €20 per maand

Meer over de inner circle

Omdat je soms nog een vraag hebt

Lessen

Wat zijn de data van de lessen?

 

Theorie 20:00u-21:30u
Maandag 9 mei 2022
Maandag 16 mei 2022
Maandag 23 mei 2022
Maandag 30 mei 2022
Maandag 6 juni 2022
Maandag 13 juni 2022
Maandag 20 juni 2022
Maandag 27 juni 2022

Personal Training 19:00u – 20:00u
Donderdag 12 mei 2022
Donderdag 19 mei 2022
Donderdag 26 mei niet ivm Hemelvaartsdag
Donderdag 2 juni 2022
Donderdag 9 juni 2022
Donderdag 16 juni 2022
Donderdag 23 juni 2022
Donderdag 30 juni 2022

 

Waar worden de lessen gegeven?

 

Bij Studio Omdat aan de Vitus Beringstraat 2 in Emmen

 

Wat moet ik meenemen?

 

Op de maandagavonden hoef je niets mee te nemen. Op de donderdagavonden is het handig als je in sportkleding komt, een flesje water en en handdoek meeneemt.